ax 2500 lb

This topic contains 11 replies, has 4 voices, and was last updated by avatar diederik 3 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #12292
    avatar
    Rom
    Member

    Hey guys,
    Im a new user with the ax 2500 lb box.
    I have 2 of them in my company, already configured and everything.
    lately we needed to kill the power to move them to some other place and from that point one of the boxes became inaccessible, i cant login to it but i can use the strange ssh to login to it, currently i work just with 1 box (no redundancy).
    Can you please recommend on what should i do? Thanks!

    #12302
    avatar
    Rom
    Member

    Anyone??

    #12312
    avatar
    PhillipB
    Member

    Hello Rom,

    Can you provide the “strange ssh” login prompt?
    What do you get when you connect using the console port / cable?

    #12322
    avatar
    Rom
    Member

    those are the options i see, but when i try to login from the browser i cant login to it, i dont have a way to connect with cable cause its on datecenter in other country

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #12342
    avatar
    Rom
    Member

    Anyone?

    #12352
    avatar
    jsutch
    Member

    Hello Rom,

    Go into enable mode and issue a ‘show run’ command. This will give you the running configuration from which you may be able to tell what is wrong.

    #12362
    avatar
    Rom
    Member

    Do you know deafult enable mode password?

    #12372
    avatar
    jsutch
    Member

    The default is no password (just hit Enter)

    #12452
    avatar
    Rom
    Member

    Thanks for the help, i see its on standby mode, i reloaded the box and still cant connect via browser, do you have an idea how i pull it from standby mode?

    #12482
    avatar
    jsutch
    Member

    Hello Rom,

    The fact that the node is in standby shouldn’t prevent you accessing its Web GUI. If you have a valid maintenance contract I’d recommend placing a call to the A10 TAC for assistance.

    #12492
    avatar
    Rom
    Member

    I dont have, those boxes are old, do you have some other ideas?

    #12502
    avatar
    diederik
    Member

    If you can get into the unit through SSH, and you can see the config.
    You should be able to see if there are any ACL’s blocking traffic to the GUI.
    And on what interfaces the management service for the GUI is enable.
    You might want to try and enable it on another interface.

    Or, wipe the unit and start from scratch.

    Still, this is only a forum, you should really get a support contract.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.