Deleting a Partition

Community Forum Forums Thunder and AX Series Deleting a Partition

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by avatar diederik 4 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #14352
    avatar
    dbench
    Member

    Hello All,

    I am having an issue deleting a partition. When attempting to delete the partition from the CLI, I get the below message. I have cleared all of the sessions per the message but I am still unable to delete the partition. Also, when attempting to delete the Partition from the GUI, I get a “Failed to delete partition, partition is being used” message. Any suggestions?

    Users logged in or Admin bound to this partition ‘Test_Dev’. Please clear them first.

    • This topic was modified 4 months ago by avatar dbench.
    • This topic was modified 4 months ago by avatar dbench.
    #14382
    avatar
    ericn
    Member

    Are you using the CLI or GUI?
    Can you post in the CLI output of the following commands from config mode:

    
      show running-config partition
      no partition <partition_name> id <partition_id>
      delete partition <partition_name> id <partition_id>
    • This reply was modified 4 months ago by avatar ericn.
    #14402
    avatar
    dbench
    Member

    I have tried both CLI and the GUI (Please see my first post). Output below:

    TH3030S-Active#show running-config partition Test_Dev
    !Current configuration: 452 bytes
    !
    !Configuration last updated at 08:45:45 MDT Thu May 17 2018
    !Configuration last saved at 08:46:16 MDT Thu May 17 2018
    !
    active-partition Test_Dev
    !
    ip route 0.0.0.0 /0 x.x.x.x
    !
    ip nat pool Test_NAT x.x.x.x x.x.x.x netmask /24
    !
    health monitor http_probe
    override-port 8081
    method http
    !
    slb template http HDOffline

    !
    end

    TH3030S-Active(config)#no partition Test_Dev network-partition
    Remove L3V partition and configurations therein[yes/no]:yes
    Users logged in or Admin bound to this partition ‘Test_Dev’. Please clear them first.
    TH3030S-Active(config)#

    I have cleared all of the active sessions and attempted the commands again and the deletion still fails.

    #14412
    avatar
    ericn
    Member

    Which ACOS version are you using? You may need to contact Customer Support. From my memory of the older ACOS versions, you’re doing things correctly, but I’m not 100% sure.

    #14422
    avatar
    dbench
    Member

    Thanks for the Feedback.

    I am running 2.7.2 P7. Also to note that I have deleted and created many partitions with no issues. I am only having an issue with this single partition.

    I have opened a ticket with support. I will update the forum when a solution has been implemented.

    #14432
    avatar
    dbench
    Member

    Issue has been resolved. There was a user account attached to the partition that had admin rights. Removed the user from the partition and I was able to successfully delete the partition.

    #14442
    avatar
    ericn
    Member

    Any commands to see the problem and clean up the problem?

    #14472
    avatar
    diederik
    Member

    Use:

    show admin

    This will show all administrators and the partitions that they are linked to.
    You need to remove all rights from admins other than the default admin for the partition you want to remove.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.