Load Balance ADFS Servers

Community Forum Forums Thunder and AX Series aFleX Load Balance ADFS Servers

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by avatar hkohn72 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #12222
    avatar
    cairnsbryce
    Member

    I am struggling with the following.

    we have two adfs server adfs1.company.com.au and adfs2.company.com.au.
    if i access them externally via adfs1.company.com.au or adfs2.company.com.au I can get there.

    if try to use adfs.company.com.au externally and hit the service group of SG_ADFS (has adfs1 and adfs2 in it) it never gets there

    the aflex I am using is

    Not Working one
    <SNIP>
    “adfs.company.com.au” {
    pool SG_ADF
    }
    </SNIP>

    working one
    <SNIP>
    “adfs1.company.com.au” {
    pool SG_ADFS
    }
    “adfs2.company.com.au” {
    pool SG_ADFS
    }
    </SNIP>

    how can I make it work it the users go to adfs.company.com.au and have it redirect to either of the backend servers (adfs1 or adfs2).

    the urls the servers are using are differnt.

    https://adfs1.company.com.au:443/adfs/ls/IdpInitiatedSignon.aspx)
    https://adfs1.company.com.au:443/adfs/ls/IdpInitiatedSignon.aspx)

    appreciate any help

    #13002
    avatar
    hkohn72
    Member

    Hello cairnsbryce,

    I have some questions about this:
    – Are the servers responding on requests to the HA-domain adfs.company.com.au?
    – What traffic do you see at the servers?
    – can you send some axdebug SNIPs to analyse the problem?

    Otherwise you can open a case at support@a10networks.com .

    CU Holger!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.